dilluns, 4 de gener del 2021

ALGUNES NOVES RECOMANACIONS

 Ufffffffffffff, hem estat un poc desconectats amb tot això de la pandèmia i aquest inici de curs tan irregular, diferent...
 
Però no ens hem oblidat de la importància de la lectura, 
i encara que sigui en compta gotes, us farem arribar alguns títols perquè en un moment donat pogueu gaudir de lectures entretingudes i interessants. 
 

LECTORS NOVELLS

Així és la vida de RAMÍREZ GIMÉNEZ, Ana-Luisa; GRANELL RODRÍGUEZ, Marc (tr.); RAMÍREZ GIMÉNEZ, Carmen (il.): de vegades volem jugar o comprar alguna cosa i ho aconseguim, però d'altres, pel motiu que sigui, no podem fer-les o aconseguir allò que ens agradaria. Aquest llibre ens pot ajudar a entendre que així és la vida, tant per a les coses més insignificants com per les coses més importants i trascendents. 
 

 


LECTORS AVANÇATS

Els nens extraordinaris, la Sigrid i el misteriós cas del sucre putrefacte: de PÉREZ ESCRIVÁ, Victoria: Atenció! Hi ha una epidèmia de càries entre els nens de la ciutat. La Sigrid perd el seu preciós ullal i en el seu lloc hi troba un altre... de vampir! I mentrestant, un dentista estrany a qui li agrada la sobrassada i odia els alls s’instal·la a la ciutat
 

Els nens extraordinaris, el Tomás i el misteriós cas del lladre de cors de PÉREZ ESCRIVÁ, Victoria: Un excèntric milionari anomenat ciutadà Alone arriba a la ciutat de les cases amb forma de fruita i aconsegueix tot allò que vol pagant amb unes monedetes d'or suaus com caramels, brillants com estels, però fredes com el glaç. Els pares de tots els nens que han rebut les monedetes poc a poc tenen comportaments una mica estranys, i es convertiran en ninots de neu. Potser algú els ha robat el cor? En Tomàs i els seus amics, hauran de treure l'entrellat.
 

Els nens extraordinaris, la maledicció de les bruixes de PÉREZ ESCRIVÁ, Victoria: Tres bruixes s’han instal·lat a la Ciutat de les Cases amb Forma de Fruita, i hi ha inaugurat una perfumeria, on venen sabons i colònies per a nens. Els nens de la ciutat mai no havien anat tan perfumats... però... els nens han començat a envellir ràpidament. Com és possible? Què deuen haver fet, les bruixes?
 

LECTORS EXPERTS
 
La companyia de Balta. El regne de Caucas de BIDARI, Bono: A l'hora de l'esbarjo, el Bic, el Dani i la Lisa, tres amics que fan sisè, es queden castigats a l'aula d'informàtica. Remenant un ordinador, descobreixen un joc que no coneixien: La Companyia de Balta. De sobte, sense saber com, van a parar dins el joc, on troben el Balta i tota mena d'éssers estranys i feréstecs. Els tres amics dedueixen que , per sortir del joc, han d'ajudar el Balta a alliberar el regne de la tirania del malvat Brontàler. Però, per aconseguir-ho, han de trobar els trosses de l'espasa del rei Caucas. I això no serà gens fàcil, ja que hauran de superar proves molt perilloses...  
 


La companyia de Balta. Els aladelts de BIDARI, Bono: La Lisa, el Bic i el Dani tornen al Regne de Caucas per continua ajudant el Balta a trobar més trossos de l'espasa del rei que el malvat Brontàler té empresonat. Aquesta vegada han d'anar a la Muntanya dels Aladelts, però abans d'arribar-hi hauran d'enfrontar-se a éssers molt i molt perillosos. 


 

2 comentaris:

  1. Gràcies per les propostes! 👍🏼👏🏼
    Nosaltres hem descobert també l'aplicació d'Eduteca IB pel telèfon mòbil i també estam fent proves accedint-hi amb l'usuari que vàreu proporcionar als alumnes des de l'escola.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uuuuuaaa, ens alegram que faceu servir aquest gran recurs.

      Elimina