dijous, 24 de juny del 2021

RECOMANACIONS ESTIU 2021 PER 5è I 6è

     Bon dia nins i nines,
tal i com us va comentar la vostra tutora, aquí trobareu uns llibres recomanats.
 
Així i tot, sabeu que llegir és molt enriquidor i a l'estiu pot ser un bon entreteniment; per tant us animam a triar una bona lectura, escollir un lloc en el qual endinsar-vos en grans aventures i gaudir de mons i realitats diverses.

LLIBRES RECOMANATS:


 
La increïble història de... La dentista dimoni, de WALLIAMS, David: Què faries si la teva dentista fos un vertader dimoni? L'Alfie odia anar al dentista. Des del dia que li van arrencar la dent que no tocava, mai més no ha tornat a posar els peus en una consulta, i ara té la boca corcada i les dents d'un color entre groc i marró repugnant... El seu pitjor malson, però, s'acaba de fer realitat: una nova dentista ha arribat a la ciutat... i l'ha anat a buscar a l'escola!
 
 
En Benjamí i el semàfor que mai no es posava en verd, de MONTAÑÁ ROS, Ruben i SANS ORPINELL, Antoni: Informació Confidencial
Segur que deus haver sentit dir que a totes les ciutats del món hi ha un semàfor que mai no es posa verd. També et deuen haver advertit més d’una vegada que, quan fas una promesa, no pots faltar a la teva paraula de cap de les maneres. El que potser no t’han explicat mai és que, a vegades, complir una promesa et pot fer descobrir un món ocult i perillós que no sospitaves que existís. Si has llegit això, probablement ja saps més coses de les que et convé saber. Però és massa tard per tornar enrere. Aviat rebràs notícies nostres. L’Organització. 
 
 
Aquests llibres els podeu trobar a la plataforma de biblioteca que us recomanàrem:
I per accedir-hi, sabeu que ho heu de fer amb la vostra adreça electrònica corporativa i la mateixa contrasenya que utilitzau per aquesta


BON ESTIU!!!
🌅
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada