dissabte, 22 d’octubre del 2022

DIA INTERNACIONAL DE LES BIBLIOTEQUES

Dia 24 d'octubre, és el Dia Internacional de les Biblioteques, i per aquest mateix motiu, us deixam aquí una sèrie de llibres, pàgines, vídeos... 
relacionats amb aquest tema. Esperam disfruteu

LECTORS NOVELLS

 
Gràcies a una avaria d’Internet, la vida del veïnat canviarà del tot. Gràcies a la valentia i la curiositat, els veïns i les veïnes arribaran lluny, molt lluny. I ho faran junts.

LECTORS EXPERTS

Hivern de 1917. La Rosalie té cinc anys i és una capitana amb una missió molt secreta: aprendre a llegir. La mare li llegeix en veu alta les cartes que el pare els envia des del front. Però a mesura que la missió avança, la Rosalie comença a desxifrar lletres, paraules, frases, fins que arriba el dia que és capaç de llegir tota sola. Llavors descobrirà la veritat sobre la guerra i les seves conseqüències.

LECTORS AVANÇATS

Una nit, quan Emi ja és al llit, sent clarament tres colps misteriosos. La por s’apodera de la xiqueta quan l’àvia li explica que són els colps de sant Pasqual. De fet, són l’avís que la mort vindrà al cap de tres dies a buscar algú. Deu ser només una llegenda absurda? Haurà de passar tres dies angoixada fins a saber si s’acomplirà l’amenaça?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada